Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Περι εμβολίων και επικινδυνότητας....

Ένας φιλος μου έστειλε με email αυτή την είδηση:

The Silent Killer:
Honor of, Ida and Eleanora McBean,:
Vaccination the silent killer ( U.S.A. )
Honor Publications, P.O. Box 346, Cutten , CA 95534 , U.S.A.

Υπάρχει μια καταπληκτική ομολογία στο βιβλίο αυτό. Η Ελλάδα στο τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω οικονομικών δυσκολιών αδυνατούσε ή αδιαφόρησε για την αγορά εμβολίων. Ετσι στην Ελλάδα δεν εμφανίστηκαν κρούσματα Ισπανικής γρίππης και δεν σημειώθηκαν θάνατοι από αυτήν την πανδημία.

Η συγγραφέας που επέζησε των εμβολιασμών παραθέτει στοιχεία που υποδεικνύουν ότι η λεγόμενη Ισπανική γρίππη ήταν παρενέργεια των εμβολίων γρίππης και (παρα)τύφου.

Συνολικά 20.000.000 άνθρωποι ΠΕΘΑΝΑΝ σε όλο το κόσμο από το εμβόλια αυτά. Οι γιατροί των στρατοπέδων διαπιστώνοντας τις τρομερές παρενέργειες που βίωσαν οι επίστρατοι Αμερικανοί πολίτες και προφανώς σε συνεννόηση με το καρτέλ του Ροκφέλλερ βάφτισαν τη παρενέργεια αυτή "Ισπανική γρίππη" με εντελώς αστήριχτα επιδημιολογικά στοιχεία, μόνο για να σώσουν την υπόληψη τους.

Δεν υπήρξε καμία απόδειξη ότι η γρίππη ξεκίνησε από την Ισπανία, μια χώρα που δεν συμμετείχε στο πόλεμο και δεν είχε λόγο να εκδηλώσει μια τέτοια πανδημία.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς γιατί η Ελληνική κυβέρνηση της εποχής αρνηθηκε τους εμβολιασμούς.

Είναι ενδιαφέρον και κάνουμε έκκληση στους ασχολούμενους με ιστορικά έγγραφα να προσκομίσουν τα στοιχεία αυτά.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡIΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Και παράλληλα ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξής είδηση από το www.evdomi.gr:

Πιο επικίνδυνο από την γρίπη το εμβόλιο;

Η πρόεδρος του ιατρικού οργανισμού Αustralian Vaccination Network, Meryl Dorey, έκανε έκκληση στην αυστραλιανή κυβέρνηση να μην είναι το εμβόλιο υποχρεωτικό για παιδιά, τονίζοντας ότι το εμβόλιο ενδέχεται να είναι πιο επικίνδυνο από την γρίπη.

Ενώ το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της γρίπης των χοίρων αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του μήνα, το Australian Vaccination Network λόμπι υποστηρίζει ότι απαιτούνται περισσότερα τεστ του εν λόγω εμβολίου, πριν είναι ασφαλές να δοθεί στο κοινό.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει παραγγείλει, εν τω μεταξύ, 21 εκατ. δόσεις του εμβολίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού που έχει δει ποτέ η χώρα και θα ξεκινήσει με το ιατρικό προσωπικό, εγκύους, αυτόχθονες και αυτούς που υποφέρουν από χρόνιες ασθένειες. Ο Οργανισμός Θεραπευτικών Αγαθών, ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές για τους άνω των δέκα χρόνων, έπεται δε να αποφασιστεί αν είναι το ίδιο ασφαλές για παιδιά κάτω των 10.

"Αν εξακριβωθεί ότι η γρίπη των χοίρων είναι ηπιότερη από μια συνηθισμένη εποχιακή γρίπη, και η κυβέρνηση προσφέρει για τη συνηθισμένη γρίπη εμβόλιο μόνο σε εκείνους που το θέλουν, γιατί θα πρέπει το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων να είναι υποχρεωτικό; Είπε η κα Meryl Dorey.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: